Ženske obline nisu najvažniji ženski atributi: Evo šta ženu čini privlačnom, a nisu zadnjica i grudi

Evo šta je privlačnije od grudi i guze

Obeležja seksepila nisu samo lepe grudi, čvrsta guza ili duge noge u halterima i štiklama, već mnogo više od toga – energija kojom žena zrači, njeno držanje, način razmišljanja i ponašanje prema drugima.

Na primer, muškarcima je često seksepilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenerku, ali iz nje zrači dostojanstvo, saosećanje i inteligencija, nego žena opsednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije sređena od glave do pete, a iz nje izvire hladnoća, neljubaznost, sebičnost i površnost.

Ovih sedam osobina ženu čine izuzetno seksipilnom:

Samopouzdanje – psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmeh, privući će pažnju i žena, a kamoli muškaraca.

Ambicioznost – žene koje znaju tačno šta hoće u životu i tim putem idu bez straha, muškarcima su neodoljive. One su za njih izazov s kojim žele da se uhvate „u koštac“.

Strast – strastvena žena izludeće muškarca jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga ko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.

Ljubaznost – ovaj kvalitet sve je ređi u današnjem društvu i zato je jako lepo videti nekoga ko je saosećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osećaju, posebno ako su u njenoj blizini.

Iskrenost – još jedan kvalitet na koji sve ređe nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće menjati sebe i svoje stavove ni zbog koga, a to što je iskrena pokazuje da poštuje sagovornika ili partnera, a to je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.

Otmenost – doza otmenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze sa odećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilu koji vozi. Radi se o dostojanstvu koje iz nje zrači i to je vrlo privlačno.

Inteligencija – ona muškarcu pokazuje da pored sebe ima ženu s kojom će uvek imati teme za razgovor, raspravu, koja će želeti sve da vidu i o svemu ponešto da nauči. Nema ništa gore nego živeti s nekim ko ne pokazuje interesovanje baš ni za šta, osim za, recimo, odlazak na posao, tračarenje drugih ljudi, razmišljanje šta pojesti, kako otići u šoping, teretanu…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.