U trendu

Ženske seksi fantazije: „Kad sam mužu rekla o čemu maštam, bio je šokiran“

Roditelji, a posebno majke, odgajale su generacije devojaka i žena s mislima da su seksualne fantazije nešto loše, kaže autorka priručnika “My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies“, Nancy Friday.

Opisuje kako je i sama neizmerno zahvalna bivšem partneru koji ju je u krevetu učio razigranosti, ali bilo je tu i njegovih ograničenja. Zvala su se – “ženske fantazije”.

– Mnogi nisu toliko stidljivi, ali u seksualnosti to itekako dolazi do izražaja. I posle sam imala partnera, ali nikad im više nisam otkrivala svoje fantazije. Sve dok u moj život nije ušetao suprug. Kad sam se ohrabrila da mu ih ispričam, on je rekao: ‘Wow, koja mašta!’. Znala sam da je to – to – kaže autorka te dodaje da je po tome mogla razaznati koliko je suprug voli.

– Moje nove fantazije o njemu bile su stvorene za užitke. Volela sam ga još više – priča Nancy.

Zato kaže kako se ne biste smeli omesti, čak ni od strane partnera, kako biste u svojoj glavi održali strast u vezi.

– Pokušate li to otkriti nekome ko nije s vama na istoj talasnoj dužini, pitat će vas: ‘Ako si toliko luda za mnom, zašto imaš potrebu da zamišljaš nestvarne situacije?’. Ali, ne slušajte ih – smatra autorka.

Otkrijte mu da jedna vruća noć može početi pričanjem vaših fantazija, a on ubrzo može otkriti da će mu to biti uzbudljivija noć od druženja s frendovima.

– Ako je muškarcima normalno da imaju seksualne fantazije, zašto ih ne bi imale i žene. Oni će ih zadovoljiti (neukusnim) razgovorom s prijateljima u baru i zbog toga neće osećati stid, pa zašto ne bi to priuštile i žene – pita se autorka.

Dopustite da budete deo svojih “divljih” fantazija i vaš će seksualni život procvetati. To može pokrenuti i takmičenje: “Ako ona misli da su te njene fantazije seksi, što će biti tek kad čuje moje”, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar