Zgodne teme za razgovor

Kada počinjete da izlazite s muškarcem, želećete da ga bolje upoznate, kao i da ga zainteresujete za sebe. Naravno da ćete pričati o stvarima koje su vam zanimljive – ako ste jedno drugome od starta dosadni, ili vam se sva interesovanja drastično razlikuju, tu zajedničke budućnosti nema – ali postoje neke teme koje su intrigantnije od drugih. Evo nekih predloga za bolje privlačenje pažnje vašeg potencijalnog dragog.

Komplimenti su uvek dobra ideja, dokle god bašbaš ne preterate s njima ili dok nisu lažni. Još bolja ideja je da ti komplimenti budu pomalo neuobičajeni, ličniji. Prokomentarišite ono što vam se posebno dopalo u njegovim porukama, mejlovima, u nekim njegovim postupcima… Time pokazujete da ste veoma usredsređene na njega, da i te kako primećujete šta on i kako radi – i da vam se to dopada. Specifični komplimenti su znatno efikasniji od: „Super izgledaš večeras.“

Mnogi muškarci su vizuelni tipovi. Zato je odlična ideja da im date jasan (ne mora dugačak) opis kako je izgledalo to o čemu mu pričate. Tako će mnogo lakše moći da se uživi u vašu priču i biće mu zanimljivija – a samim tim, više ćete ga interesovati i vi.

Može da bude dobra ideja i da s njim podelite neko svoje maštanje i onda da ga pitate da i on s vama podeli neko svoje. Naravno, na početnim sastancima to nikako ne treba da budu neke „bezobrazne“ pričice, jer tako možete delovati jeftino; možete mu, recimo, ispričati šta ste nekad želele da budete, ili šta biste bile u nekom drugačijem životu, i zašto vam je to zanimljivo, a onda ga pitati da i on vama ispriča šta bi on želeo ili šta je želeo. Budite iskrene u ovoj priči! Tako mu dajete uvid u onaj deo svoje ličnosti koji bi možda na prvim sastancima prevideo, a koji bi mogao da mu se dopadne, plus mu pokazujete da niste osoba sklona dosadi ni dosađivanju.

Intrigantna, neuobičajena, ali iskrena priča, i možete se zbližiti veoma brzo – ili brzo otkriti da niste jedno za drugo i tako postati slobodni da potražite osobu s kojom možete da pronađete zajedničku sreću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.