U trendu

Znate li o čemu razmišlja muškarac pre prvog seksa sa NOVOM partnerkom?

Većina muškaraca je više usredsređena na to da ne pogreši u nečemu nego što razmišlja o eventualnim „kiksevima“ partnerke za vreme seksa, prenose mediji.

Tipičan scenario je: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: „Hoće li se ovo stvarno dogoditi?“.

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo potpuno da ih obuzmu, javlja zabrinutost zbog „tehničkih“ detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) – hoće li svladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku setiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još pored kreveta…

A živci trpe!

I tako se, dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, neizvesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju – nastavljaju.

A onda, kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste. Ali, osim neverovatnog uzbuđenja, živci počinju da trpe zbog brige šta se događa u najvažnijem delu tela.

Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. Naravno, i najbolji koji je žena dotad doživela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)