U trendu

Znate li o čemu razmišlja većina muškaraca pre prvog seksa sa partnerkom

Većina muškaraca više je usredsređena na to da ne pogreši u nečemu, nego što razmišlja o eventualnim „kiksevima“ partnerke za vreme seksa.

Tipičan scenario u tim situacijama uglavnom izgleda ovako: Počinje predigra uz poljupce i milovanje i muškarac se automatski pita: “Hoće li se ovo stvarno dogoditi?“.

Kombinacija neizvesnosti i goruće želje često rezultira većim trudom u predigri. Međutim, kod mnogih muškarca se u ovim trenucima, koji bi trebalo potpuno da ih obuzmu, javlja zabrinutost zbog “tehničkih“ detalja (pogotovo ako je u pitanju prvi seks) – hoće li svladati kopču na grudnjaku, hoće li se u pravom trenutku setiti gde je ostavio kondom, da li je sklonio svoje prljave čarape ili su još pored kreveta…

I dok predano pokušavaju da podignu stepen uzbuđenja kod partnerke, neizvesnost ostvarenja cilja, kao i budno praćenje reakcija na ono što preduzimaju – nastavljaju. A onda, kada se partnerka potpuno predaje, uzbuđenje muškarca još više raste.

Ali. osim neverovatnog uzbuđenja, živci počinju da trpe zbog brige šta se događa u najvažnijem delu tela. Jednostavno, muškarci svaki put žele da seks bude vruć, zabavan i neobuzdan. I najbolji koji ste dotad doživeli!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar