U trendu

Znate li šta strašno brine muškarce i žene pre PRVOG SEKSA sa nekim?

Evo šta muškarce, a šta žene najviše brine pre prvog seksa sa nekim novim

Kada ste dugo u vezi, i seks je opušteniji u smislu da ne brinete više oko svake sitnice. Međutim, na početku veze i muškarce i žene brinu mnoge stvari – šta ako „ne kliknete“ u krevetu, šta ako se loše pokažete…

Ali, svako od nas ima i svoje lične nesigurnosti koje igraju ulogu u tome kako se osećamo kada je reč o seksu, a novo istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 ljudi otkrilo je šta najviše brine dame, a šta pripadnike „jačeg“ pola.

Najveća briga za žene je da će biti razočarane seksom i da se muškarcu neće dopasti njihovo telo, posebno grudi. Muškarce najviše brine da ne ejakuliraju prerano ili da njihova partnerka neće doživeti vrhunac.

Žene takođe uvek razmišljaju o tome da li su dobro sredile bikini zonu i uklonile sve dlačice sa nogu, da li su obukle pristojne i lepe gaćice, da li će doživeti orgazam, ali ih brine i „oglašavanje“ tokom seksa. Osim toga, na listi briga koje su žene navele je i briga da će im partner tražiti oralni seks, da će ih neko prekinuti, da će krevet previše škripati ili da će udariti glavom o naslon, kao i to da li će biti barem dovoljno dobra u krevetu kao njegova bivša.

Kada je reč o izgledu sopstvenog tela, muškarce brine izgled njihovih grudi – da ne budu prevelike i opuštene, mori ih i briga da li im je polni organ dovoljno veliki, da li žena glumi orgazam. Plaši ih i da alkohol ne utiče na njihove performanse u krevetu, da li će se pokazati barem jednako dobro kao njen bivši, škripavi krevet je takođe jedna od briga, kao i neprijatan zadah, a brine ih i to da ih neko ne prekine tokom odnosa.

„Svi imamo strah u vezi sa seksom, posebno pre nego što sa novim partnerom spavamo prvi put. Među nekim parovima uopšte nema seksualne hemije, čak i ako su vrlo iskusni u krevetu. Gotovo svi parovi znaju da li su u seksualnom smislu kliknuli sa nekim već u prvih pet minuta prvog seksa. Moj savet je da zapamtite da je i partner nervozan kao i vi i da, ako prvi put ne bude baš dobar, date još jednu šansu“, kaže stručnjak za seks Džesika Leoni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.