U trendu

Pseći RAJ usred Srbije: iz ovog azila psi NE žele da odu (foto, video)

Neobično sklonište za životinje u Niškoj tvrđavi – dom je više od 700 pasa koji tu slobodno trče i igraju se po ceo dan. Oni su razigrani, srećni, neki čak i debeljuškasti, obožavaju svoje drugare-volontere, kao i najavljene i nenajavljene posetioce. Pogledajte priču o njima – ulepšaće vam dan!

Here is a short story about SASHA's shelter Serbia and his 700 dogs!!! Please share!!!In case you want to donate, you can to that trough PayPal account: sasha.pesic.shelter@gmail.com

Gepostet von Become Nika am Mittwoch, 3. April 2019

Svaki od tih pasa spasen je u najtežim trenucima svog života. Mnogi su bili gotovo bez šanse da prežive, često veoma bolesni, sa slomljenim šapama i – slomljenih srca! Tek tada vodila se prava borba! Besane noći. Dani puni briga. Neiscrpna energija. Iznova i iznova.

Pogledajte PODVIG vlasnika ovog azila vredan divljenja…

Tako su se svi ovi četvoronožni prijatelji prvi put susreli sa velikim i nadasve plemenitim ljubiteljima životinja okupljenim oko Saše, koji je ovaj jedinstveni pseći dom osnovao još 2008. godine.

Some people ask us : how do you know which dog has been treated against parasites ? We use markers : this is Depi – she is marked "red" meaning : dewormed and anti-flea. And received many cuddles.

Gepostet von Sasha's Shelter am Mittwoch, 17. April 2019

Danas svi ovi psi žive srećan život u svom psećem raju.

10.4.2019Poseta iz Belgije!🙂❤❤❤Svih 750 pasa u azilu su tretirani protiv spoljnih i unutrasnjih parazita!🙂🙂🙂Hvala puno velikom timu iz Belgije za sve sto rade za 🐕🐩🐺❤❤❤❤❤

Gepostet von Sasha Pesic am Freitag, 12. April 2019

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.