U trendu

Kakav obrt: vučica uhvaćena u BG zapravo je ljubimac, odrasla u krevetu… (foto, video)

Juče je u svim medijima odjeknula vest da je u beogradskom naselju Mirijevo pronađena vučica. Meštani naselja bili su vidno uplašeni i zabrinuti za svoju bezbednost.

Niko još uvek ne može sa sigurnošću da kaže odakle je došla, a na to pitanje odgovor bi mogla da da istraga MUP-a koja je u toku. Veterinari kažu da vučica nije agresivna, a trenutno se nalazi u prostorijama “ Veterine Beograd“.

Ženka koja je, kako se navodi, prešla dugačak put, svoje novo stanište imaće u Beogradskom zoološkom vrtu.

DOSTA SA GLUPOSTIMA! COKA joj je ime ! Ima vlasnika , odrasla je u krevetu od svoje 2. nedelje zivota!!! DA IZGUBILA SE …

Gepostet von Andrijana Kozic am Samstag, 12. Mai 2018

Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se informacije o tome kako je ova nesrećna životinja dospela na ulicu. Takođe, navodi se da Coka ima svog vlasnika, i da borba za njen povratak kući tek predstoji.

🙁 tuga…

Gepostet von Andrijana Kozic am Samstag, 12. Mai 2018

Podsećamo, brojne teorije koje su se pojavile na društvenim mrežama, ali i u nekim medijima, nisu tačne, podsećaju u Veterini Beograd. Ono što je unelo paniku među Beograđane je bila lažna informacija da je vučica rastrgla neke pse i da se ponašala vrlo agresivno, a ona je, sudeći po slikama, prava divna maza.

U Veterini Beograd podsećaju da će ona dobiti svoj novi dom u Zološkom vrtu, čime će dobiti pravo stanište, možda sa novim vučijim prinovama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.