U trendu

Kamere snimile stravičan trenutak kada je žena svog psa bacila sa zgrade: Završila je u zatvoru

Jedna 26-godišnja Australijanka osuđena je na godinu dana zatvora nakon što je CCTV snimio šokantan trenutak kada je bacila svog psa u Vestfildu. Naime, na snimku se videlo kako se žena šetala parkingom zgrade i u jednom trenutku samo ispustila psa, svoju ši-cu po imenu Princeza.

Kako prenosi NY Post, Princeza je kasnije uspavana jer je zadobila teške povrede, a prolaznik je rekao da misli da je i nju udario automobil nakon pada. Snimak celog događaja možete pogledati OVDE.

Žena koja je ovo uradila je na svom Fejsbuk profilu sve priznala, zbog čega je završila u zatvoru na 12 meseci. Ceo incident dogodio se prošlog aprila, saznaje se, a ženi je u međuvremenu zabranjeno i posedovanje životinje na 10 godina.

– Ne mogu da živim sa krivicom. Bacila sam svog psa sa poslednjeg sprata parkinga tržnog centra i gledala je kako pada u sigurnu smrt, ali je ona preživela i uspavana je zbog povreda koje sam joj nanela – objavila je na Fejsbuku i dodala da ona joj je „učinila uslugu jer je stalno nanosila bol“.

Sa njom je bio i njena 23-godišnja prijateljica koja je kažnjena sa 2.500 dolara, a zabranjeno joj je i posedovanje životinja naredne tri godine, prenosi Večernji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar