U trendu

Ljudi na internetu danima pokušavaju da pronađu mačku na fotografiji: Vidite li je?

Traženje životinja i predmeta na fotografijama jedna je od omiljenih razbibriga korisnika interneta. Ali jedna mačka toliko se dobro sakrila u kuhinji da je postala viralna.

Fotografija je podeljena na Tviter profilu Thereisnocat_ pre dve nedelje i od tada je skupila više od 57 hiljada lajkova.

Fotografija prikazuje kuhinju u kojoj se nalaze frižider, kuhinjski ormarići i šporet, kao i šerpe, pribor i namirnice razbacani po radnoj površini. Ali mačke nema na vidiku.

„Pomislio sam da se mačka kroje u plastičnoj kesi“, „Dva minuta sam bio uveren da je mačka friteza na vrući vazduh na frižideru“, „Meni se čini da mačke uopšte nema“, nanizali su se komentari.

Vlasnik mačke po imenu Kou, Demijan Aleksander, za Newsweek otkriva da je ljubimicu udomio 2020. godine, kad je imala osam nedelja. S vremenom je postala prilično vešta u sakrivanju i vrebanju svog vlasnika.

„Cimer i ja smo gledali neku seriju u dnevnoj sobi i čuo sam da Krou skače na kuhinjski element“, ispričao je.

Demijan je ušao u kuhinji i video mačku pa je fotografisao i podelio na internetu čim je zaintrigirao mnoge. A ako još uvek niste uspeli da pronađete mačku, pogledajte bolje u ugao između leve strane frižidera i visećeg dela. Videćete oči crne mačke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (19)