Nešto najslađe što ćete videti danas: Maca otkriva da ima noge (video)

„Maca otkriva da ima stopala“, stoji uz snimak je podeljen najpre podeljen na Redditu, a onda se proširio na svim društvenim mrežama i oduševio milione gledalaca.

Da postoji nagrada za najslađe mače, ovo crno bi je sigurno ponelo jer je svojom neverovatnom reakcijom raznežilo ceo svet.

Kitten suddenly realizes that it has 4 paws. 4!

Posted by Gossip Cats on Sunday, December 6, 2020

Video je kratak i prilično jasan. Na njemu se vidi kako mala mačka leži na leđima u nečemu što izgleda kao krevet i liže svoje šape. U roku od nekoliko sekundi, maca postaje zbunjena jer se njena pažnja s prednjih prebacuje na zadnje noge. A onda otkriva da ima i zadnje udove i njena reakcija je nešto najslađe što ćete videti.

Ljudi su imali mnogo toga da kažu o slatkoj mačkici. Dok neki nisu mogli da prestanu da se dive i ističu da je preslatka, drugi su podelili smešne reakcije na njegove ludosti.

„Sviđa mi se što zastaje kao da kaže: Stani. Šta je pa sada ovo?“ napisao je korisnik Reddita. „Previše slatko, previše slatko“, izrazio je drugi. „Prosto ne verujem kako joj se oči rašire čim ugleda svoja stopala, kao mala beba avv LOL“, napisala je treća.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.