U trendu

Za 700 evra kupila štene francuskog buldoga, nije mogla da veruje u šta se pretvorilo

Britanka Betani Kaples preko oglasa je za 600 funti (oko 715 evra) nabavila malo crno štene staro samo pet nedelja, misleći da je reč o čistokrvnom francuskom buldogu.

@bethlouiseeexo

#dog #123PandoraME #fyp

♬ Boozoos Waffle Fries – Kyle DeNigris

Psića je poklonila svojoj majci, ali kad je odraslo, štene se pretvorilo u „vrlo šokantno iznenađenje“. Betani kaže da je bila zapanjena kada je životinja počela da raste budući da više nije bila nimalo nalik francuskom buldogu. Dlaka psića, kojem su dali ime Luna, postala je kovrdžava, a ​njuška znatno izduženija nego kod navedene rase.

Zbunjena Betani je odvela ljubimca lokalnom veterinaru, koji je otkrio da je reč o mešancu francuskog buldoga i jorkširskog terijera. Ta kombinacija ima čak i ime – Frorkie.

„Prodavac je sigurno pogrešio. Ne bih rekla da je loš prodavac ili uzgajivač. Stanje štenaca u kakvom su ostavljeni bilo je besprekorno, bili su dobro nahranjeni i zbrinuti“, rekla je Betani za Express.

U videu objavljenom na TikToku pokazala je fotografije kako je ljubimac izgledao kao štene u odnosu na to kako izgleda sada, a video je dosad prikupio više od 5.3 miliona pregleda.

„Bez obzira na rasu ili cenu, primili smo je u svoju porodicu raširenih ruku. Učinila je našu porodicu celovitom i ne bismo je menjali ni za šta na svetu, ona ima neverovatan karakter i jako je smešna“, zaključila je Betani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)