U trendu

Budite hrabri i odvažni: Nakit koji će vladati 2023. godinom

Nakit često igra sporednu ulogu na pistama – lep ukras ili delikatan detalj, koji primetite tek nakon što se udubite u fotografiju. Ali nakit takođe govori mnogo o osobi i njenom stilu.

Minimalistički ili maksimalistički, avanturistički ili uzdržani. Nudi uvid u ono čemu osoba daje prioritet i za šta je zainteresovana, bilo da se radi o prirodi i nakitu sa kristalima i održivim materijalima kao takvima, ili o porodici kroz ručno rađene predmete. Nakit predstavlja jedinstveni pečat koji svaku modnu kombinaciju čini posebnom i to je razlog zašto se žene vekovima ne razdvajaju od njega. Trendovi za 2023. godinu, kada je u pitanju nakit, možda je za neke iznenađujući, jer je dosta toga reciklirano iz prethodnih dekada.

Ono što je upečatljivo, svakako je da su kajle su se vratile u modu. Da, dobro ste pročitali! Ovog puta su nešto smernije zbog srebrne boje, ali su glomazne i upečatljive kao pre pet godina. Ima ih i u žutoj nijansi, jer ona najbolje ističe vaš ten i može jednostavan autfit učiniti elegantnim.

Ono što je veliko iznenađenje ove godine jeste nakit koji je ukrašen školjkama, a očekujemo ga u letnjim mesecima i uvek nam je žao kada trebamo da ga odložimo u kutiju. Ovog puta modni dizajneri rešili su da ga istaknu u prvi plan, bez obzira na godišnje doba.

Naredne godine posebno će biti popularan nakit sa printom. Fokus je na vratu i lančićima različitih oblika i boja, ali se izdvajaju i narukvice koje su obogaćene dragim kamenjem koje u naš život unosi pozitivnu energiju. Pre desetak godina bilo je popularno nanizati po nekoliko tankih narukvica, a 2023. godina donosi nam sličan ali praktičniji trend. Romantika je ponovo u modi!

I, na kraju, dizajneri se nisu odrekli crne boje. Sitni crni cirkoni i nekoliko tankih ogrlica međusobno povezanih biće favoriti 2023. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar