Čuvajte svoje tajne (1)

Tek ste se upoznali, ona vam se veoma dopada, pozvali ste je da izađete i jedva čekate da se bolje upoznate jer osećate da bi ona mogla biti ona prava. Toliko toga želite da joj ispričate o sebi. Ipak, to nije uvek pametno.

Istina, žene vole da čuju svakakve priče, ali neke istine jednostavno teško umeju da prihvate. Zato nije na odmet da neko vreme sačuvate izvesnu dozu tajanstvenosti.

Kada ženi na prvom sastanku kažete da ste se baš maločas posvađali s nekim članom svoje porodice, ili da muku mučite da otplatite kredit za nov nameštaj, možda samo pokušavate da uspostavite što bliskiji i što iskreniji odnos s njom, ali nju može uhvatiti panika od tolike doze iskrenosti – strah od dosadne svakodnevice koja će je možda ugušiti ako bude ostala s vama. Ukoliko ne želite da je uplašite, pustite je bar u početku da malo sanja, a neke škakljive informacije o sebi čuvajte kao strogo poverljive tajne, koje, bar zasad, nisu za njene uši.

Nipošto joj nemojte spominjati ni svoje male „nastranosti“. Ako u kući radije držite pitona nego mačaku ili psa, ili ako vozite motor, trenirate kikboks i povremeno volite da se opustite s prijateljima uz malo više alkohola, ništa od toga ne spominjite na prvom sastanku. Originalnost može da bude jača strana nečije ličnosti, ali ne zaboravite da je vaša izabranica u fazi stvaranja određene predstave o vama. Ona želi da sama otkrije i da zamišlja šta se krije iza vašeg osmeha i pogleda i zasigurno još nije spremna da bude potpuno uvučena u vaš najintimniji svet.

Najbolje je da joj na početku date tek nekoliko malih naznaka o sebi. Prvo se potrudite da je zavedete, a kasnije je možete u potpunosti oboriti s nogu ponekim specijalnim efektom. Priče o tome šta se sve dešavalo pre nego što ste se vas dvoje upoznali biće neka druga tema.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.