U trendu

Dešava se i donžuanu…

Ma koliko se trudili da pred svetom održavate mačo imidž, u svakom muškarcu čuči strah da nije zadovoljio, da su svi ostali muškarci uspešniji i bolji ljubavnici od njega. Čak i da je to istina, ne smete se predati strahovima i malodušnosti. Nikada nije kasno da se pretvorite u pravog senzualnog muškarca, a za to vam je potrebno strpljenje, upornost i inteligencija.

Najveći broj muškaraca plaši se da će zakazati prilikom polnog odnosa. Za taj nepodnošljivi pritisak obično se krive dominantne i prividno nezavisne žene koje je teško zadovoljiti. Moguće je da su mnogi muškarci postali nesigurni otkako žene postavljaju veće zahteve u partnerskim odnosima. To su one žene koje u vama izazivaju privlačnost, ali i strah. Istovremeno joj se divite i zavidite joj; bojite je se pošto vas izuzetno privlači. Slobodno se može reći: svet je postavljen naglavačke kada muškarac postaje seksualni objekat. Šta vredi što ona podseća na anđela kad je, kako Rilke kaže, „svaki anđeo zastrašujući“.

Svaki seksualni užitak – više od ičega drugog – zavisi od vašeg raspoloženja. Tajna dobrog seksa krije se u ponašanju, istančanim osećanjima i znanju. Za dobar seks nije vam potrebno dobro nabildovano telo, jer je ta vrsta privlačnosti samo jedan od mnogih mamaca, ni manje ni više od toga. Takođe, treba prestati s razmišljanjem o tome da je seksualni život drugih muškaraca prava bajka koja se vama nikada ne može dogoditi. Ne zaboravite na „ribolovačke priče“, u kojima se drugi muškarci hvale svojim seksualnim uspesima – dok oni postoje jedino u njihovoj mašti. Još su vam samo one potrebne da zagorčaju ionako komplikovane odnose između dva pola. Tuđe izmišljotine nisu nešto zbog čega vredi patiti i razbijati glavu.

Za seks je potrebno više od gole tehničke uspešnosti; momci koji to odrađuju mehanički sigurno nisu srećni. U svakom slučaju, vaš cilj nije da koristite seks kao sredstvo za prevazilaženje sumnje u vlastitu muškost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.