Dostižni ciljevi

Suočite se s činjenicom da ne postoje srećni i nesrećni dani. Vaš odnos prema događajima daje karakter vašim danima. To zavisi od umeća življenja. Ako želite da budete u plus fazi, da se s osmehom sećate prethodnog dana, dovoljno je samo da za to pripremite svoje psihičke i fizičke snage.

Ukoliko ste realni, neće vam se dogoditi razočaranje – i to je već sjajna stvar! Razmišljajte pozitivno u toj realnosti, jer se često dešava da u sebi fiksiramo jednu određenu stvar zbog koje nismo u stanju da sagledamo druge mogućnosti. Ako svemu tome uspete da dodate i nešto spontanosti – super! Spontanost je preduslov za lak i prijatan dan. Ako nju budete imali, niko neće uspeti da vam pokvari raspoloženje. Da biste se uvek osećali dobro, postavljajte sebi dostižne ciljeve, u suprotnom, čak i ako postignete mnogo, ali manje od planiranog, rizikujete da padnete u depresiju.

Kada na kraju dana sumirate rezultate i osetite zadovoljstvo, pružite neku nagradu svom telu i psihi. San deluje kao najbolje rešenje. Sutra krenite u novi lov na dane, i uživajte u njima koliko god možete! Pri buđenju se uvek setite prijatnih i lepih stvari iz prethodnog dana pošto je to najbolji način da u nove pobede krenete rasterećeni. Naravno, svi smo različiti. Neko je lud za klasičnom muzikom, a neko za ekstremnim sportovima. Ipak, svi imamo nešto zajedničko, a to je da se na ovaj ili onaj način oslobađamo stresnih situacija, ili da iz njih izlazimo što manje oštećeni.

Koji god način da vam odgovara – dobar je. U svetu kopija budite original.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.