U trendu

Drugačije putovanje

Svakome od nas povremeno je potreban predah. I ponekad nam je potrebno da taj predah napravimo potpuno sami, bez ikakvog društva, čak i onih koji su nam najdraži. Tada je najbolje da spakujete svoje stvari i otputujete nekud – sami. Možda zvuči neobično, ali takva putovanja imaju svoje prednosti. Čovek nekada jednostavno mora da odmori glavu i da napusti sve – posao, devojku, prijatelje, bukvalno sve. To čak i nije pitanje odlaska na odmor i korišćenja slobodnih dana koliko pitanje potrebe da čovek bude u dosluhu sa samim sobom. Kada putujete sami, ne morate da poštujete tuđe vreme.
Ako putujete sami, ne morate ni da se prilagođavate tuđim navikama, a što je najvažnije, konačno dobijate priliku da odvojite malo vremena samo za sebe – i to na najbolji mogući način. Istina, ovakva situacija nosi i izvesnu dozu straha i neizvesnosti (ipak putujete bez igde ikoga), ali nova i neistražena sredina svakome prija. To je idealan način da proverite svoju spremnost jer na ovakvim putovanjima treba da budete spremni bukvalno za sve. Sigurno će biti nesvakidašnjih situacija, možda i neprijatnih iznenađenja. Međutim, sve je to vredno onog osećaja slobode koji će vas preplaviti čim budete stigli u neko za vas potpuno nepoznato mesto.
Jedino što treba odabrati veoma pažljivo jeste destinacija na koju ćete se uputiti. Čuvene turističke destinacije koje su predviđene za odmaranje sasvim su u redu, ali je mnogo bolje napustiti svoj grad da bi se posetila neka druga evropska prestonica. Naviknuti na različitosti i druželjubivost, žitelji velikih evropskih prestonica dočekaće vas raširenih ruku i sigurno će vam pokazati najbolji provod u svom gradu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)