Flert je samo igra

Ako volite da flertujete, trebalo bi da znate i kako to da radite a da ne povredite osobu sa kojom se, po vašem mišljenju, bezazleno poigravate. Pošto u ovoj ljubavnoj igri nema ozbiljnijih namera i želje za vezivanjem, nemojte da preterujete sa foliranjem i nemojte joj govoriti kako je ona žena koju ste dugo čekali. Iako vas je možda očarala lepotom i šarmom i baš vam prija kada se sa njom pojavite u društvu, zaboravite na krupne reči i nemojte da devalvirate ljubav.

Zato joj ne pričajte da je pametna, sposobna, duhovita i da vam je stalo do nje ako zaista i ne mislite tako. U flertu, bez obzira na to koliko je površan, postoje principi i ne valja ih zaobilaziti.

Najbitnije je da svojoj izabranici odmah otvoreno kažete da želite vezu bez obaveza. Neće biti lako, ali bar ćete biti iskreni. Na njoj je da onda odluči da li to želi ili ne. Kulturno joj objasnite da uživate u njenom društvu, ali da je sve to samo trenutno. Međutim, ko zna šta donosi sutra? Iako ste toga i sami svesni, ništa joj ne obećavajte. Recite joj da trenutno, možda, postoji neka dublja emocija, ali i da ne znate koliko će to potrajati.

Svaka ljubavna igra je bezopasna ako se pridržavate određenih pravila – istina, ona jesu nepisana, ali su ipak utvrđena. Odstupanjem od njih, kao i prilikom svake igre, možete mnogo da izgubite. Pazite, pre svega, koga birate dok flertujete. Ne radite to sa nesigurnim ženama koje vole da se stalno dokazuju, niti sa onima koje ne mogu da shvate šta želite i koje svoju sigurnost mogu videti u vezi sa vama. Takve žene ne bi vam dobro došle ni za ozbiljnu vezu a kamoli za nešto što se smatra ublaženom varijantom prijatnog provođenja vremena uz razmenu nekoliko poljubaca ili nežnosti. Trudite se da sačuvate i svoje i njeno dostojanstvo kako bi vam oboma bilo prijatno u muško-ženskoj igri koja se zove flert.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.