Igre i igrice

Bez obzira na to da li smo s nekom osobom u vezi mesec dana ili nekoliko godina, s vremena na vreme potrebno je uneti dašak osveženja u vidu igara i igrica koje će razbuktati strasti. I to ne samo strasti koje se tiču seksa nego strast kao sveopšti užitak zbog toga što imamo ozbiljnu emocionalnu vezu. Standardne "obuci me – svuci me" igre nisu nikakva nepoznanica. Znate tu priču: ona se pojavi kao dominantna stroga poslovna žena, a posle toga se vi pretvorite u čika doktora koji pod tačkom urgentno mora da pregleda pacijentkinju, i tako u krug. Zajednički život može da bude začinjen na jako mnogo načina bez obzira na godine.
Zvuči nemoguće, ali bi s takvim pristupom vezi čak i žene mogle da zavole fudbal! Potrebno je samo odabrati pravi način. Ako vam je već stalo do toga da s njom pratite naredno fudbalsko prvenstvo, poslužite se trikom. Tokom nedelje joj šaljite razne poklone u određenim bojama, a ona onda subotom neka pogađa o kom fudbalskom timu je reč. Tako će obe strane biti srećne – ona će dobijati cveće, čokolade, knjige, razne sitnice, ali će za uzvrat morati da se informiše o fudbalskim klubovima. Ukoliko pogodi, umesto da gledate utakmicu, idete s njom u kupovinu ili radite šta ona želi. Ukoliko ne pogodi, stvar je jasna. Jedno vreme, svaka utakmica je vaša! Na kraju bi još moglo da se dogodi da zajedno gledate svaku utakmicu.
Igranje raznih igara može da uključuje i imitaciju. Mnogi parovi će reći da je za njih najlepše kada gledaju neki film zajedno nedeljom uveče. Dobro, ako je već tako, uz malo začina filmsko veče može da bude još uzbudljivije. Prosto se potrudite da sa svojom izabranicom ponavljate ono što se dešava na filmu. Ako se glumci zagrle, zagrlite se i vi; ako se ljube, ljubite se i vi. Naravno, ovo se ne odnosi na filmove poput "Fatalne privlačnosti" ili "Spašavanja redova Rajana". Neophodno je prilagoditi repertoar. "Devet i po nedelja" će u tom smislu ostati zauvek kultni film.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.