U trendu

Ispod pantalona

Jedna od krucijalnih razlika između nas (muškaraca) i njih (žena) jeste ta što mi (pripadnici jačeg pola) nikada ne provodimo toliko vremena u šopingu koliko to umeju da čine one (pripadnice lepšeg pola). Nemamo naviku da gluvarimo po gradu osmatrajući izloge, jureći ponude na sniženju i praznične popuste.

Mi jednostavno odemo i kupimo stvar koja nam treba. Retko zalazimo u prodavnice odeće reda radi, a još ređe na odeljenja muškog donjeg veša. Za ono što nosimo ispod pantalona obično se pobrinu one. Kupiti veš svom muškarcu za ženu je veoma intimna stvar. Nama je važno da je izbor napravljen po meri i da veš bude čist. Dizajn, manje-više…

Međutim, ako nemate onu koja će se brinuti o vama, potrebno je da ipak umete da sami napravite izbor. Ukoliko želite da postignete vitku liniju, koja je inače narušena čestim ispijanjem piva, potražite veš koji je napravljen po modelu pozajmljenom sa ženskog štanda, a koji će vam omogućiti da dobijete ravan stomak. Reč je o modelu sa širim pojasom, koji deluje poput steznika. Stomak će vam biti manje naglašen, a streč pamuk zateže celu zadnjicu. Drugim rečima – dve muve jednim udarcem. Model je idealan za sve one koji žele da prikriju svoje viškove.

Za one koji se aktivno bave sportom, što automatski znači da ne moraju da se brinu o problemima prethodno spomenute grupe muškaraca, uvek i u svakoj prilici preporučuje se slip varijanta. Slip veš od streč pamuka sa običnim pojasom dobro prijanja i ne steže, što je najvažnije. Ovaj model obezbeđuje potpunu slobodu pokreta i gotovo je idealan za sve sportske aktivnosti, a naročito za sportove koji zahtevaju izuzetan napor i izdržljivost.

Kada kupite veš koji vam najviše odgovara, ostaje vam samo da prepustite svojoj partnerki da proveri šta se krije ispod vaših pantalona. Čim to bude otkrila, dalju kupovinu za vas obavljaće ona sama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.