Kakav ste par

Vaše ponašanje dok ste s partnerkom veoma često može da otkrije kakav je vaš seksualni život u krevetu, pa i van njega. Drugim rečima, energija koju odajete dok ste zajedno pravi vaš mali erotski portret u čijem stvaranju podjednako učestvujete.

Moguće je da spadate u parove koji su „izgladneli“ kada je seks u pitanju, što znači da ste od onih koji ne biraju priliku kada i gde će zadovoljiti svoj snažan seksualni apetit i iz tih doživljaja rado upamte pojedine događaje koje s radošću uvrste u mali album svojih seksualnih pikanterija. Lepo je kada se u vezi nađu dve osobe kojima u isto vreme ume da dosadi uobičajeni meni, pa bez razmišljanja prelaze na traženje novih izazova.

Naravno, postoje i parovi koji su pravi sladokusci u seksu. Njihovi erotski doživljaji nikada nisu slučajni, bezvoljni i užurbani. Oni traže zadovoljstvo začinjeno izvesnom lakoćom i senzibilnošću. Ovakvi parovi najčešće imaju stabilne veze bez trzavica i uživaju u svim zadovoljstvima koja otkrivaju zajedno.

Pored te dve strasnije varijante, postoje i partneri kojima erotika i erotske igre ne predstavljaju cement veze. Tu se traga za jakim emocijama, dubokim razumevanjem, sposobnošću da se dosegne uzvišeno uzbuđenje, koje seks podrazumeva tek ukoliko se dve osobe nađu na potpuno istim talasnim dužinama. Ovaj oblik mogao bi da se okarakteriše i kao konformistički, što ponekad dovodi do rizika da se seksualni apetit zauvek izgubi.

U principu, bez obzira na dominantnu karakteristiku jednog para, kada je seks u pitanju, svi mi volimo manje ili više slične stvari: ne podnosimo bezvoljne i lenje partnere, a ni oni suviše užurbani ne kotiraju se baš dobro. Zadovoljni smo samo ako je erotska igra maštovita, neobična u svojoj svakodnevnosti i uzbudljiva.

Zbog toga treba vrednovati trenutak u kojem se jedan običan seksualni susret pretvori u izvanredan doživljaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.