U trendu

Kategorije žena: harizmatična

Iako sam naziv kategorije ukazuje na nešto neobično lepo u svačijoj prirodi, posebno ženskoj, treba reći da je ovde u pitanju tip osobe koja je pre svega perfekcionista, apsolutni perfekcionista, koji svoju pažnju može i ume da posveti samo malom broju muškaraca, a oni moraju da ispune sva njena očekivanja. Nije tu samo reč o famoznim prinčevima iz bajke koju je često slušala i koji će zbog nje biti spremni da se suprotstave najstrašnijem zmaju i izbave je iz njegove tamnice. Ne, ne, ne…

Harizmatična žena traži savršenog izabranika po svim kriterijumima koji nisu bajkoviti. Ona je realna i njoj treba realan muškarac. Ako je ona savršena, nema nijednog razloga da on bude išta manje od toga. Obrazovana je, situirana, samosvesna, a još i dobro (ili bar pristojno) izgleda. Sve to, ako ne i malo bolje od toga, mora da ima i muškarac koji će privući njenu pažnju. Naravno, to nije jednostavno, ali žene su obično te koje postavljaju pravila, pa se onda i ne vredi previše buniti.

Ipak, kada taj savršeni muškarac bude malo bolje upoznao harizmatičnu ženu, ne treba da bude iznenađen ako shvati da je savršenstvo zaista bilo istinito s njene strane – da nema laži i prevare, da kraj sebe stvarno ima veoma osećajnu i neizmerno privrženu ženu sa stilom, koju zaista treba zaslužiti, a onda i zadržati. Ukoliko je njen izbor bio pravi i ukoliko se ispostavi da savršenstvo nije bilo lažno kod muškarca kojeg je izabrala, on će dati sve od sebe da nikada i ni po koju cenu ne izgubi taj izuzetno redak biser koji je dobio.

Uz malo pažnje i dovoljno međusobnog slušanja ovakva veza mogla bi da bude sinonim za idealnu, iako se taj termin, barem kada su ljubavne veze u pitanju, retko koristi na pravi način. Specifičnost ovakve žene jeste upravo u tome što traži idealnog muškarca sve dok ga na kraju ne pronađe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.