Ko ste vi?

Dovoljno ste stari da znate da je flert jedno, a veza nešto sasvim drugo. Međutim, kako postaviti granicu osećanjima i ne dopustiti da simpatija i privlačnost prerastu u nešto više? Da li ste vi tip muškarca koji uživa u flertu samo zbog toga što se plašite emotivnog vezivanja, ili ste jedan od onih kojima emocije znače sve, pa se često čudite kako je moguće da vam je to najveća mana zbog koje često nemate sreće u ljubavi na duže staze, iako ste sasvim raspoloženi za tu varijantu?

Moguće je da spadate u grupu onih koji su umetnici u sakrivanju svojih osećanja – krijete ih kao zmija noge. To ne znači da bežite od kontakata i druženja, ali čim se sa nekom devojkom zbližite i ona započne razgovor o osećanjima, vi menjate temu. Možda je bolje da odmah odustanete ako niste spremni za vezu na duge staze.

Nešto drugačija kategorija jeste ona koja se u ženskoj konverzaciji označava kao – večiti vetropir. Ako ste jedan od tih, onda vam flertovanje savršeno ide od ruke, a u društvu vam nije ravan ni Kazanova. Međutim, to što dami odmah kažete da ne želite vezu i da vam je sloboda svetinja ne znači da ćete poentirati – možda zbog toga što nemate pravi razlog za toliko posvećivanje svojoj slobodi.

Na kraju, treba reći nekoliko stvari o onoj našoj braći koja vole da se ponašaju kao začarani prinčevi, drugim rečima, onima koji su neuhvatljivi. Koliko god da im se neka žena približi, ili bar pokuša da to uradi dajući sigurne znakove – oni ni prstom da mrdnu. U literaturi postoji termin koji označava ovaj tip muškaraca – „oblomovština“, prema junaku koji ništa nije uzimao, a sve mu je (pa tako i žene) bilo nadohvat ruke. Ako se prepoznate u ovoj grupi, možda bi bilo dobro da se zapitate šta uopšte hoćete. Dobro, želite da budete težak igrač, koji najviše voli da priča o svojim uspesima i nipošto ne dozvoljava da mu žena „sedi za vratom“. Vodite računa: na kraju može ispasti da se bojite jakih žena koje su spremne da se bore za premoć.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.