U trendu

Koliko je zapravo veliki penis: Duplo je duži nego što mislite

Ceo penis u suštini ima oblik bumeranga kada razmišljamo o delu koji se nalazi unutar tela. Skriveni deo penisa uključuje ‘koren penisa’ koji je uvučen unutar karlice i pričvršćen za pubičnu kost.

Prosečna veličina penisa može da se kreće od 12 do 16 centimetra kada je u erekciji i između 7 do 10 centimetra kad je opušten.

Iako se čini da stručnjaci za seks, zvezde filmova za odrasle i neke žene misle da to nije važno, to još uvek izaziva teskobu kod nekih muškaraca. Ali, strogo tehnički gledano, te brojke nisu baš tačne i vaš penis mogao bi da bude mnogo veći nego što mislite…

Kako kaže ekspertkinja za zdrav život, Alis Vilijams, u genitalijama se takođe mnogo toga događa iznutra.

– Otprilike polovina cele dužine penisa zapravo je smeštena unutar tela – rekla je.

Kad je u erekciji, penis zapravo ima oblik bumeranga jer ima i deo koji se nalazi unutar tela.

Doktor Tobias Koler, docent na Medicinskom fakultetu Univerziteta Southern Illinois, rekao je da bi većina momaka bila ponosna.

– Većina muškaraca bila bi ponosna na svoj penis kad bi znali da im je dvostruko duži nego što misle – rekao je za Web MD.

Skriveni deo penisa uključuje ‘koren penisa’ koji je uvučen unutar karlice i pričvršćen za pubičnu kost.

Iako je ovo prilično ‘velika vest’, verovatno ne bi svima trebalo da pričate da krijete 25 centimetara ispod pojasa. To je zato što skriveni deo zapravo neće napraviti razliku među posteljom.

Tobias tvrdi da treba ‘vežbati’ erekciju kako bi penis ostao u formi. Navala krvi može pomoći da se mišić obogati kiseonikom i održi njegovo zdravlje, piše Daily Star.

Doktor dodaje da mozak može pomoći izazivanjem erekcije tokom sna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar