U trendu

Loši izgovori

Ukoliko ste već upali u zamku preljube ("pali zato što ste padu skloni bili"), poslednja stvar koja vam treba – ako se nađete priterani uza zid – jeste to da se prisetite izgovora bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, koji je svoje seksualne avanture u jednom intervjuu nevešto pokušao da objasni rečenicom: "…Zato što… mi se moglo". Dakle, nije rekao da je prevario suprugu zato što se plašio, zato što je bila previše lepa ili previše pametna za njega, ili zato što se osećao inferiorno u odnosu na nju. Ništa od toga. Zapravo je i pitanje koji se izgovor može smatrati pametnim kada se radi o preljubi. Da li postoji neki koji se automatski ne bi svrstao u muzej bednih izvinjenja?
Pola u šali, a pola i u zbilji (jer gde ima vatre, tu ima i dima) dobar deo nas je povremeno sklon da kaže – u mraku su sve žene iste. Međutim, ta tvrdnja će pre dovesti do toga da naše drage dame polude nego da se obnovi i povrati harmonija unutar veze. Žene se teško mire s činjenicom da muškarci sklonost ka prevari ponekad posmatraju kao sastavni deo osobina jačeg pola. Svakako ne treba očekivati da će one imati milosrđa prema nama ako počnemo da im kukamo kako nam treba više pažnje ili kako nam je seks nasušna potreba, kao vazduh ili voda, pa ono što dobijamo kod kuće nije dovoljno ako negde usput ogladnimo ili ožednimo.
Kada je veza u pitanju, žene ne traže puno od nas (ili to iz njihove perspektive tako izgleda). Malo priznanja, malo pažnje i poneko hvala s vremena na vreme za njihov trud što nas trpe ovakvi kakvi smo. Međutim, kada se dođe na teren preljube, gotovo je sigurno da nema žene koja bi poverovala u priču: "Dušo, ti mene u stvari ne voliš, jer da me voliš, uopšte ne bi ni primećivala da ja sve vreme švrljam sa strane".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.