Muškarac u boji

Letnja sezona obojila je odeću muškaraca deleći je na sportsku letnju odeću i na odeću u mornarskom stilu. Ovog leta jakne, pantalone i košulje su raznobojne – svetlozelene, svetloljubičaste, žute, plave… Sve to možete da uklopite uz trendi prugaste košulje i jednobojne jakne. Još uvek je „in“ i plavi džins, mada je letnja boja pantalona uvek u nekim pastelnim tonovima, poput sladoleda, ali ipak u džins kroju. Kad je reč o kroju pantalona, ovoga leta moderno je da prate liniju tela.

Leti, nezavisno od toga da li je reč o muškoj ili o ženskoj odeći, boje su glavni adut. Tada nema muških i ženskih boja – svi nose iste. Moderne košulje imaju pastelne pruge, ponekad su i u karo desenu, a uz sve to odlično idu sjajni pamučni džemperi, ponovo u pastelnim bojama, ili nepromočive jakne u tamnijim bojama, jer letnji pljuskovi ipak ne smeju da vam dođu kao preveliko iznenađenje. Važno je da se u svojoj odeći osećate udobno i lepo i da uvek budete elegantni, bez obzira na to da li se nalazite na moru ili na kopnu.

Modu treba pratiti izdaleka, što znači da ne treba slepo trčati za trendovima, već se treba opredeliti za ono što se pre svega dopada vama. Stoga su boje su uvek dobre za eksperiment.

Mornarska moda u letnjem periodu je nešto što ne može da promaši. Ukoliko još uspete da pronađete nešto što vam po boji, materijalu i kroju idealno odgovara, a da nije skupo, postigli ste pravi pogodak za ovu sezonu. To je tip letnje elegancije koji odgovara i mladima i onim starijima koji se osećaju kao da su mladi.

Važno je da imate prepoznatljiv stil koji će ići uz vašu ličnost i koji će činiti da se tokom letnjih dana osećate kao da ste u najboljoj mogućoj formi i raspoloženju, čak i kada sunce nemilosrdno prži iznad vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.