Muškarac u životinjskom carstvu (2)

Ukoliko vam je već neko rekao da ličite na hijenu, nemojte biti previše zabrinuti. To možda znači da se ne možete pohvaliti izuzetnim fizičkim izgledom, ali taj nedostatak možete uspešno nadoknaditi neverovatnom upornošću. Obasipajte svoje „žrtve“ sitnim pažnjama da bi vam one na kraju, sasvim iscrpljene, same pale u zagrljaj. Staru izreku „ko se zadnji smeje…“ mora da je izmislio muškarac, ma šta žene mislile o tome. Na kraju krajeva, ne može svako da bude muškarac iz kategorije „lav“.

Kao pravi kralj afričke savane on je uvek okružen ženama koje ga obasipaju pažnjom i koje su spremne za sve da bi dobile njegovu naklonost. Viđali ste te slučajeve mnogo puta u različitim društvima. Nauka još uvek nije pronašla pravi odgovor na pitanje zašto i kako to uspeva lavovima, ni onim u životinjskom, ni onima u ljudskom carstvu.

Dok muškarac lav sedi i uživa u pažnji koja mu se (ne)zasluženo poklanja, neki drugi vole da budu aktivniji. Neki vole da budu i hiperaktivni, po principu „tri, dva, jedan, kreni“. Takve osobe odlikuje veština da brzo reaguju i da maksimalno iskoriste element iznenađenja. Odmah po upoznavanju muškarac gepard kreće u otvoren napad, bez prikrivanja svojih namera. Na prvi pogled to se može učiniti apsurdnim, ali veza s hitrim gepardom koji ume da iskoristi potpunu zbunjenost svoje žrtve može imati i srećan kraj. Ako je brz, ne znači i da je kratkog daha.

Pošto žene vole da stvari idu svojim tokom, dakle, polako, strategija koja se oslanja na brzinu ne mora uvek da bude uspešna – često i nije. Umesto toga danas se ceni suprotnost – svoju izabranicu „davite“ polako i uživajte u svakom „zalogaju“. Kada bude shvatila da se nalazi u vašem zagrljaju, biće kasno da se izvuče. Mnoge žene nisu ni svesne da su sporim zavođenjem postale plen pravog muškarca zmije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.