Muškarac u životinjskom carstvu (3)

Veština zavođenja zahteva od svakog muškarca tri stvari: da bude vešt, da pri tom ne izgubi na muževnosti i da bude prilagodljiv svakoj situaciji. Rečnikom životinjskog carstva, žena danas očekuje da je zavedete lukavo kao mačka, da razumete njenu ćud i da se prilagodite kao kameleon i da je zaštitite od svake druge muške napasti poput gorile.

Mačja zavodljivost karakteriše se još i neverovatnom nežnošću, ali vodite računa da vas to ne odvuče u svojeglavost. Mačke umeju da budu grube i surove, zato što vole sebe i svoju nezavisnost i nekada ne postoji cena koju ne bi platile da bi ostale svoje. Nemojte dozvoliti da ona sebe vidi kao polumrtvog miša kojim se vi, poput prepredene mačke, poigravate do iznemoglosti. Umesto toga budite zadovoljni što je na svetu malo žena koje uspevaju da odole šarmu tako umiljatog muškarca. Dakle, dozirajte svoju narcisoidnost da biste mogli da ugodite njenoj. Tu dolazi na red priča o kameleonu – kao pravi majstor obmane, vešto se sakrijte pod maskom nevinosti.

Čuvajte svoje najjače oružje, adut kojem niko ne može da odoli – svoj jezik, koji čini da ona koja vam se približi, a vi je poželite nema nikakvu šansu da se izvuče i da ode u zagrljaj drugog muškarca. Onda se pretvorite u zaštitnika. To ne znači da treba da budete grubi i neobrazovani, a ako za nekoga znači – o ukusima ne vredi raspravljati. Svaku ženu privlači onaj koji će se „njoj za ljubav“ izložiti riziku da se nađe u sukobu s drugim mužjakom.

Od praistorijskog doba pa sve do dana-današnjeg žene u muškarcu privlače zveri koje se tu kriju s manje ili više uspeha. Poenta je da ne oklevate, jer će svako odlaganje napada dati priliku drugom mužjaku da se baci na plen koji ste vi odabrali za sebe. Duboko udahnite i sprovedite u delo strategiju koju ste detaljno razradili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.