Muškarci otkrili zbog čega ih više privlače PUNIJE žene

Muškarci su napokon priznali da ih više privlače punije žene, ali nije telo jedino koje ih privlači kod njih. Naime, na društvenim mrežama podelili su zbog čega ih to punije dame privlače i koje karakteristike su im neodoljive.

Jelo je jedna od najvažnijih stvari u životu, bar za muškarce. S druge strane muškarci smatraju da je odlazak na ručak ili večeru najbolja verzija ljubavnog sastanka.

Osim toga punije žene se lepše grle, pa iako ne žele priznati muškarci prosto uživaju u zagrljajima i maženju. Kako su kazali mnogo im je ugodnije maziti se s punijim devojkama.

Naglasili su i da su punačke devojke zabavnije jer imaju pozitivnu prirodu. Pričljive su i imaju odlične komunikacijske veštine, te da u vezi s punijim devojkama nikada nije dosadno.

Naravno, tu su je i fizički izgled. Kod punijih devojaka sviđaju im se noge, zadnjica, kukovi, baš sve. Njima je sve to privlačno i neodoljivo.

Bez obzira na višak kilograma one odišu samopouzdanjem i to je osobina koja je muškarcima i više nego privlačna.

Punije žene su uglavnom više brižne i dobre vaspitačice. Muškarci smatraju da one pružaju više ljubavi nego druge žene. Punije žene vole da provode i više vremena sa svojim roditeljima, te uživaju u najjednostavnijim stvarima, poput kuvanja ili razgovora, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.