Namenska nega

Nesumnjivo je da muškarci sve više vode računa o tome kako izgledaju, koliko im je negovana koža, kod kog frizera se šišaju, na koji način im je doterana i kakvog oblika je njihova brada. Pojedinima tek kada ugledaju dno na bočicama parfema ili kada više nema paste u tubi, nije teško da izdvoje novac za kozmetiku, iako nerado upotrebljavaju tu reč.

U verne potrošače spadaju i oni u kriznim godinama, koji zbog posla, dobrih navika ili plana da osvoje neku lepu devojku bez dvoumljenja kupuju kreme za uklanjanje bora, gelove, vosak za skidanje dlaka sa lica ili tela. Sve u svemu, ima onih koji se prekomerno „lickaju“, ima onih koji se „sređuju“ namenski, a treći samo umereno koriste kreme, losione, parfeme. Upornom muškarcu koji drži do sebe i do svog izgleda neće biti teško da pronađe preparate čija mu aroma najviše odgovara.

Ovdašnji muškarci su sve više zainteresovani za solarijume i različite vrste masaža, zdravstvene ili rekreativne, a i skidanje masnih naslaga je postalo popularno, što znači da je izgleda konačno objavljen rat pivskom stomaku. Vosak je takođe često u rukama jačeg pola, naročito kod muškaraca koji su jako maljavi i koji ni brijanjem ne mogu potpuno da odstrane malje sa obraza, a neki imaju dlačice i na vrhu nosa. O grudima, leđima i nogama da i ne govorimo. Danas vaterpolisti i plivači nisu jedini koje zanima depilacija. Sasvim je normalno da se ne zadovoljavate samo sopstvenom lepom slikom u ogledalu već da želite da vaša koža „klizi“ pod rukom.

Na tržištu postoji za svakoga po nešto. Danas svaki muškarac može da izabere i da pronađe adekvatan afteršejv koji će koristiti na sveže obrijanoj koži ili gel za kosu koji će pomoći da frizura izgleda onako kako treba, bez preteranog mašćenja i prljanja kose. Naravno, u zavisnosti od kvaliteta, svaki preparat ima i svoju cenu. Šta će ko izabrati i u kom trenutku, koliko će mirisati i biti negovan, zavisi, izgleda, od novca, ali i od navika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.