Naučite da se opustite

Da biste se relaksirali, da biste bili opušteni u onoj meri koja vas čini zadovoljnim, možete uraditi mnogo stvari.

Na najopštijem planu, od koristi vam mogu biti mirišljave sveće. Sećate se te priče: zanosnim mirisom otključaće i oslobodiće sva vaša čula. Pored tih stvarčica, koje mogu da budu od koristi na nivou atmosfere, potrebno je da još poradite na svom opuštanju.

Umesto svetlosti sveća možete iskoristiti čari i blagodeti sunčeve svetlosti, makar i one koja se probija kroz prozor. Kada dopre do vaših očiju, svetlost pospešuje proizvodnju hormona sreće, makar se samo stidljivo promaljala kroz oblake. Sunce je delotvorno u svakom slučaju. Zato ne propustite nijedan tračak sunca, jer je ono najbolji stimulans za osmeh na licu.

Posmatrajte ljude oko sebe, naročito žene. Dobro vam je poznato kako vaše telo reaguje kada vam se pogled susretne i ukrsti s pogledom neke dame koja vam privlači pažnju više od ostalih. Za to postoji biološki razlog, ali bez preterane mistifikacije s bilogijom.

Zadržimo se na osećaju koji vam je poznat – pogledi neke nepoznate osobe koja vam se dopada stimulišu vaš organizam, čine da se dobro osećate i da vam dodatno poraste stepen dobrog raspoloženja. Zbog toga neka vam svaki pogled vredan pažnje bude zeleno svetlo za male, slatke fantazije. Naravno, nipošto nemojte da zaboravite – i vi ste na raspolaganju. To znači da nećete dozvoliti da vas neko zaklanja. Budite joj uvek pred očima i potrudite se da emitujete pozitivnu energiju. Sećate se, to je ono što čini da se dobro osećate.

Ukoliko vaša opuštenost bude na zadovoljavajućem nivou, možda će vas ona iznenaditi malim, intimnim poklonom. Iako žene obično ne preuzimaju inicijativu u krevetu, možda će ona to učiniti upravo zbog toga što ispred sebe vidi vas, koji ste rasterećeni, relaksirani i spremni za celovečernja zadovoljstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.