U trendu

Ne zalećite se (2)

Biti na ivici ludila za vreme fudbalske utakmice siguran je pokazatelj savršenog mentalnog zdravlja svakog muškarca. Ne očekujte da žene to razumeju, čak ni ako ste od onih koji su nekom prilikom hteli da imaju barem jednog prijatelja ženskog roda. Niti će ona razumeti vašu fudbalsku groznicu niti će moći da vam pomogne da shvatite tajne ženske naravi. Način na koji žena izgleda, ponaša se i priča ne govori apsolutno ništa o tome kakva je ona zapravo u krevetu.
A i muško-ženska prijateljstva je prilično teško održavati što dalje od kreveta, osim ukoliko niste odabrali brkatu prijateljicu s pozamašnim koeficijentom inteligencije. Onda tek ništa nećete saznati, odnosno, ona će vam pričati neke stvari iz ženske psihologije, ali vi nećete imati priliku da saznate ništa što bi vam ubuduće bilo od velike koristi. I nemojte pokušavati da svojoj ženskoj prijateljici objasnite kako vam treba putokaz. Svaki pokušaj da se neko „izvede na pravi put“ završava se neuspehom kada je u pitanju muško-ženska komunikacija. Zbog toga ne bi bilo loše da ne čavrljate i ne rasipate energiju.
Žene će veoma teško razumeti, a vrlo je verovatno da i nikada neće, da muškarac koji ne ume da pleše, vispreno vodi razgovor i voljenoj ženi u svakoj prilici pruži podršku predstavlja samo polovinu muškarca. Druga polovina je ona koja obično ne zna da kuva i koja ne čisti za sobom, ali zato voli da popije. Opet, to ne znači da s vremena na vreme ne treba da i sebi i njoj proširite pogled na vašu vezu. Ne morate da joj pričate o redovnim problemima koji vam inače truju život, glumite kao da ste je prvi put sreli, ništa konfekcijski, ništa usput, linijom manjeg otpora. Kada su žene u pitanju, to je ponekad i najbolji način da unapredite svoj brak ili vezu u kojoj se nalazite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.