U trendu

Neke životne odluke

Možda vam se ne čini da je tako, ali pojedine sfere vašeg života očekuju vašu reakciju u vidu određene odluke koju treba doneti bez preteranog oklevanja. Svejedno je da li se to tiče posla koji vas ne ispunjava ili partnerskog odnosa. Ponekad treba postaviti sasvim nove temelje, koji će pre svega zahtevati dodatnu dozu energije, ili preusmeravanje energije koju već posedujete u nekom sasvim novom pravcu. Naravno, bez obzira na to koliko želite određenu promenu, nemojte odluke donositi pošto-poto.
Dešava se i da prepreke koje susrećemo ne predstavljaju prepreke same po sebi. Često se događa da su one pre posledica nekih nerealnih očekivanja na kojima smo bazirali svoje stavove. Zbog toga je uvek dobro ako uspete da ograničite svoje planove samo na ono za šta ste apsolutno sigurni da možete privesti kraju. To ponekad zahteva i činjenje kompromisa, a pristajanje na kompromise nije lako, ali nije ni nemoguće. Međutim, neke uslove bi svakako trebalo prihvatiti (barem s vremena na vreme), jer ponekad naša spremnost za kompromise može da bude glavni uslov za ostvarivanje dobiti, i to ne samo finansijske.
Moguće je da ste u međuvremenu postali skloni traženju originalnih rešenja koja će vas prečicom dovesti do uspeha. I možda je to u više od nekoliko navrata imalo uspeha, ali to nije trajno rešenje. Uspeh je daleko sigurniji ako znate šta hoćete i ako ste u svojim željama realni. Onda vam nije potrebno iznalaženje prečice; onda vam je potrebno samo strpljenje da se postigne željeni rezultat. U suprotnom, možete postići uspeh „na kratkom štapu“, ali isto tako možete sebi da napravite komplikacije, koje vam sigurno nisu potrebne. Prilagodite se nekom novom načinu komuniciranja koji neće podrazumevati afekat niti preteranu ambicioznost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)