Nemoć u krevetu

Najstrašnija noćna mora svakog muškarca jeste seksualna nemoć. Takav peh može se dogoditi i zdravom muškarcu u punoj snazi. Šta sve može uticati na erekciju?

Počnimo od pijanstva. Ono je najčešći razlog seksualne nemoći, jer su i dva alkoholna pića dovoljna da utope želju za seksom, mada to ipak pre svega zavisi od toga kako podnosite alkohol. Jedini način da se izborite s ovim problemom jeste da se klonite pića kada znate da vam predstoji akcija u krevetu.

Sredstva za smirenje takođe utiču na naš organizam, na naš nervni sistem, usporavajući nam pokrete. Iste posledice mogu ostaviti tablete protiv bolova ili visokog pritiska. Ako već morate redovno da uzimate lekove, posavetujte se s lekarom šta da preduzmete kako oni ne bi ugrožavali vaš seksualni život.

Zatim na red dolazi umor. Kada ste iscrpljeni, najmanje vam je do seksa i želite samo da se dobro naspavate. Nemojte dozvoliti sebi da dođete do stepena krajnje iscrpljenosti. Nastojte da vodite zdrav život, redovno jedite i spavajte, pa će i seks imati svoj redovni tok.

Budući da je naučno dokazano da kafa i cigarete negativno utiču na erekciju (pošto deluju kao sedativi na nervni sistem), ne bi bilo loše da prvo uživate u seksu, a zatim u kafi i cigaretama. Pored toga, ometaju nas još i televizor, telefon, buka… Pošto je i za seks potrebna koncentracija, česti prekidi misli mogu da budu veliki neprijatelji erekcije. Zato ugasite sve tehničke uređaje i zamračite prostoriju pre vođenja ljubavi. To je jedino rešenje.

Ukoliko je razlog zbog kojeg nema seksa griža savesti, jer želite da izađete iz veze u kojoj se nalazite, logično je što vas osećaj krivice odvlači od seksa. Zato budite iskreni, posle toga ćete možda imati sjajan seks pomirenja ili ćete jednostavno potražiti drugu osobu koja će vam više odgovarati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.