Ona i njen ljubimac

Upoznali ste devojku svojih snova, ali se ona gotovo nikad ne odvaja od svog četvoronožnog prijatelja. Ili svuda nosi malu, dosadnu, lajavu čivavu ili pored nje u krevetu spava opasan i mrzovoljan mačor. Nemojte ni pomišljati da je nagovorite da se zbog vas odrekne svog obožavanog ljubimca. Ako želite da ta veza potraje, u vašem je interesu da se što pre sprijateljite s njim. On je našao mesto u njenom srcu mnogo pre vas i vi tu više ništa ne možete, osim da pokušate da pridobijete njegovu naklonost.

Problema nema ako vaša devojka ima velikog psa poput labradora, boksera ili haskija. U tom slučaju njen pas će brzo postati i vaš prijatelj. Mnogo je teže sprijateljiti se s mačkama i malim psima, koji mogu da budu veoma ljubomorni. Takav ljubimac će odmah osetiti da vam se ne dopada i netrpeljivost će sigurno biti uzajamna, što može ugroziti odnos s vašom voljenom.

Možda će vam pretvaranje teško pasti, ali taj trud ipak može da se isplati.

Ponašajte se kao da ga volite i vaša devojka će vam pružiti svoju ljubav.

Pokušajte da saznate sve o vrsti psa kojeg ona poseduje. Saznajte šta voli da jede, da li je miran ili je stalno u pokretu. Devojku ćete sigurno impresionirati znanjem o njenom ljubimcu. Nemojte vikati na njenog psa i nikada ne pokušavajte da ga batinama naučite pameti. Umesto toga, naučite osnovna pravila dresure. Ako vam smeta neprijatan miris u stanu, nemojte to glasno izgovoriti, jer će ona to shvatiti kao uvredu. Radije joj nenametljivo predložite da zajedno okupate psa.

Znajte i da poklon sva vrata otvara! Kada joj dolazite u posetu, obavezno donesite nešto i za njenog ljubimca – paketić ukusnog psećeg keksa, vitamine ili neku igračku. Ova mala dodatna pažnja oboriće s nogu vašu izabranicu.

Ipak, ne bi bilo loše da se držite podalje od žena koje imaju tri ili više mačaka, kao i onih koje svoje minijaturne pse ukrašavaju raznim mašnama i šnalicama ili im oblače šarene kaputiće!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.