Ona ima drugarice

Koliko god da vas ona voli, ako niste po meri njenih drugarica, vaša veza je i te kako ugrožena. Sigurno da na samom početku upoznavanje sa njima nije lako, ali da bi vas „ostavile na miru“, baš tada treba da se pokažete. Znači, ne izbegavajte ove susrete, već se pripremite na vreme.

Trudite se da budete znatiželjni. Već posle drugog-trećeg susreta, mogli biste da joj napomenete da biste baš voleli da odete na neki izlet sa njenim drugaricama (i njihovim partnerima). Tako ćete pokazati koliko vam je stalo do nje, a i susret sa njenim drugaricama proći će u opuštenoj atmosferi, što je sigurno mnogo lakše. Trudite se da se uvek ponašate kao džentlmen. Kada se nađete u njihovom društvu, potrudite se da što više pričate o temama koje ih zanimaju i da, ako je moguće, budete što duhovitiji.

Nemojte zaboraviti da pokažete koliko vas zanima sve što imaju da vam kažu. Udelite im nekoliko komplimenata, ali bez preterivanja! Za vreme ovog druženja ni u jednom trenutku ne zaboravite da najveću pažnju poklonite svojoj izabranici. Pokažite koliko vam je stalo do nje, povremeno je zagrlite, uhvatite je za ruku, pomilujte po kosi… To će joj sigurno veoma prijati, a i njene drugarice će ostati bez komentara.

E, sad, šta ako posle prvog susreta sa njima niste stekli baš lep utisak o njenom društvu, ili ako vas, grublje rečeno, mnogo nerviraju? To ne treba da vas čudi. Mnogi muškarci imaju slična iskustva. U ovakvim situacijama najbolje je da svoju vezu odvojite od odnosa sa njenim prijateljicama, ili barem da pokušate. Ne morate uvek da se trudite da budete usiljeno fini prema njima, ali isto tako ni svojoj izabranici ne prebacujte što se druži sa njima. Nikada ih ne ogovarajte i trudite se da uvek izbegavate grube komentare. Tako ćete na najbolji način uspeti da ostvarite uspešan kompromis u komunikaciji sa svojom partnerkom i njenim prijateljicama koje vam nisu previše simpatične.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.