Ove 3 osobine „krase“ SVE preljubnike

Nimalo laskavo, muškarci koji varaju žene, menjaju ljubavnice, požudno hrle za što većim brojem seks-kombinacija – imaju, naučno dokazano, ove 3 osobine koje im nimalo neće imponovati:

  1. KOMPLEKSI – uzrok su mnogih jada. Obično se jave u mladosti, ali ih normalni ljudi uspešno prevaziđu s godinama. Neki ih ipak nikada ne prevaziđu, mada naokolo neprestano pričaju kako su samouvereni, puni samopouzdanja. E baš ti koji pričaju da nisu iskompleksirani, ali da svi drugi oko njih jesu – teški su očajnici prepuni kompleksa. Njih obično odlikuje i bolesna ambicija, kako u poslu, tako i u sferi muško-ženskih odnosa. Svoje komplekse zato leče „prevrtanjem“ što više devojaka i žena – ali uzalud – kompleksi ostaju i mogu se eventualno izlečiti kod „čike u belom mantilu“.
  2. NARCISOIDNI TIPOVI – žene su za njih samo objekti, sredstva za zadovoljenje i potvrdu njihove samozaljubljenosti. Oni su centar sveta i svi ostali su samo u njihovoj funkciji. Nevolja je u tome što su narcisoidne osobe neodoljivo privlačne suprotnom polu jer, čudom, ostavljaju utisak da poseduju smisao, za kojim drugi žude.
  3. PREPLAŠENI TIPOVI – strah od toga da nisu ili neće biti poželjni nagoni ih na stalno menjanje partnerki, pa se tako vrte u začaranom krugu. Što je strah veći – oni više varaju, ali strah ne jenjava. Naprotiv, postaje veći, pa još više varaju.

Da rezimiramo, muškarac koji je siguran u sebe, samouveren, pun samopouzdanja i samopoštovanja – neće varati, ili će to činiti retko, u vrlo posebnim okolnostima i ako mu proradi emocija.

Varanje je, dakle, privilegija muških dvonožnih primeraka na nižem nivou svesti – nesigurnih, iskompleksiranih i preplašenih – nikako ne, kao što se misli, OPAKIH FRAJERA.

Ista je priča i sa ženama…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.