Plastična rešenja

Savremenim muškarcima uopšte nije lako. Gde god da se okrenemo, danas nailazimo na modu pneumatičnih čudesa, bilo da se radi o gospođicama sa srednjih strana muških časopisa ili o mladim mamicama iz komšiluka. Malo tu, malo tamo, tek implanti su se i kod nas odomaćili, pa možemo da računamo da bi već koliko sutra moglo da nam se dogodi da ne prepoznamo ni svoje najrođenije. Da li je to neprirodno? I, na kraju krajeva, da li je ta estetska hirurgija namenjena samo ženama?
Odgovor na ovo pitanje mogao bi da se meri s odgovorima na pitanje da li više volimo napumpane ili prirodne grudi. Većina će reći da više voli prirodne, ali će ista ta većina dodati da ukoliko se dame osećaju seksepilnije ako se koriguju, nema apsolutno ništa protiv silikonske lepote. Ukoliko ih veće grudi čine samouverenijim, zaista nema nijednog razloga da se mi na to žalimo. Oni koji su strogi obožavaoci prirode odmahnuće glavom, jer ako već žele veštake, onda mogu da kupe i lutku na naduvavanje. Da li biste svojoj dragoj dopustili da poveća grudi? Ukoliko su deci potrebne proteze za zube, krov vam propušta, a vrata garaže su propala, pre će biti da ćete joj reći: "I ovako baš dobro izgledaš".
Ponekad je ženama teško objasniti da ih veće grudi neće učiniti nimalo lepšim, ali ako već imaju želju da urade nešto slično, ne treba ih sprečavati u tome. Ipak, sve vreme treba biti svestan nuspojava i neželjenih efekata ovakvog poduhvata. Najbolji način da je naterate da odustane od ugradnje silikona jeste to da, kada vam ona saopšti: "Želim da povećam grudi hirurškim putem", jednostavno na to odgovorite: "Bilo je krajnje vreme". Time ćete joj dati do znanja da je njeno telo njena odluka, a ako ste već s njom u ozbiljnoj vezi, jasno je da, što se vas tiče, ona uopšte ne mora to da učini. Sasvim ste zadovoljni onim što ona već ima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.