Poljubac za laku noć

Mnogi muškarci, a naročito oni koji imaju manje iskustva ili samopouzdanja, posle prvog sastanka često ostaju u dilemi da li su ispunili očekivanja i dopali se devojci sa kojom su izašli. Njen pristanak da se vide nipošto ne znači da želi i da se zabavljaju. Da bi se izbegla uobičajena konfuzija, preispitivanje i iščekivanje, treba pažljivo proučiti sistem znakova prvog sastanka – time ćete sebi znatno uštedeti energiju koju biste, možda, danima uludo trošili. Dakle, važno je da pokupite što više pozitivnih signala koje potom treba pažljivo analizirati.

Ukoliko vas devojka sa kojom ste izašli često nehajno dodiruje, drži pod ruku ili za ruku tokom šetnje, nežno tapše po ramenu ili slučajno dokači kolenom u restoranu uz oklevanje pre uzmicanja, znajte da verovatno ima šanse. Ako je uzdržana i na odstojanju i ako se i ne sećate da je bilo nekih dodira, šanse su vam male.

Devojka koja je jako zainteresovana za vas tokom nekoliko sati prvog sastanka daće vam nekoliko komplimenata propraćenih značajnim pogledima. Učtiva, ozbiljna pitanja tipa čime se bavite, gde ste odrasli i drugo odličan su pokazatelj njenih romantičnih namera. Zainteresovanu damu će iskreno interesovati šta je važno i podsticajno za vas. Ako se pri tom ispostavi da imate ista interesovanja za određene aktivnosti, makar to i ne bilo stopostotno tačno, šanse vam se znatno povećavaju.

Na kraju dolazimo na teren poljupca na rastanku. Tu bi vi trebalo da napravite prvi korak. Ništa strašno – samo poljubac! Ipak, način na koji će ona reagovati veoma je simptomatičan. Naime, ukoliko vam tom prilikom izmakne i okrene obraz, znajte da neće biti drugog sastanka; da biste uštedeli sebi i vreme i živce, nemojte insistirati na ponovnom susretu. Ako kao odgovor dobijete divan, topao i ohrabrujući poljubac – znate šta vam je činiti dalje.

Ma koliko godina i samopouzdanja imali, nije na odmet da se malo podsetite svih ovih simptoma. Oni mogu da budu od obostrane koristi i zadovoljstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.