Potera za pažnjom

Obratite pažnju na svoju partnerku dok se bude ogledala i lagano podizala na prste, kada se bude vrpoljila ispred televizora i tražila nešto po stolu baš dok je utakmica u toku (neka od hiljadu koje pratite), kada se stanom širi egzotičan miris novog parfema i hodnikom se čuju odjeci štikala u trku koje žure na posao… I kada na sve to obratite pažnju – zabrinite se. Vaša izabranica traži više pažnje. Učinite nešto povodom toga, ako već niste. Promenite se i vi. Poklonite joj najlepše dane do sada, i zauvek, i dan više ako treba…
U slučaju da ne možete u cugu da rezervišete avionsku kartu kako biste joj poklonili posle podne u Central parku, napravite izlet u svom gradu na raspoloživim zelenim površinama. Iako kod nas ležanje na travi podrazumeva blizinu vode (reke ili mora) ili roštiljanje s drugarima, napravite izuzetak i ponesite jedno (po američkim receptima) karirano ćebe, dve čaše za vino, voće, sendviče, fotoaparat, karte, teniske rekete, loptu, rezerve vode – i obavezno proverite vremensku prognozu pre nego što se upustite u čitavu akciju. Ukoliko ne volite prirodu, sedite i napišite joj neku priču. Ne kolutajte očima, to je jedini gest koji je opstao u opštoj evoluciji romantičnih užitaka. Samo što je Onjeginovo pismo zamenjeno modernijim kodovima: „Ti si Fotošop moga sveta“, tako to danas zvuči. U svakom slučaju, iskoristite sve što znate, bilo da ste matematičar ili književnik u poletu, i učinite da ona bude jedina kojoj ste nešto napisali.
U međuvremenu gradite njeno samopouzdanje. Hvalite je kako je pametna i duhovita. Recite joj da izgleda bolje od svih onih devojaka koje drugi odmeravaju u prolazu. Taj mali gest s vaše strane biće bogato nagrađen među čaršavima. Samo se potrudite a onda će sve lepe reči, višečasovno šminkanje i seksi parfemi biti posvećeni i upućeni samo vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.