U trendu

Prebolite je (2)

Posle raskida je najlogičnije da mesta na koja ste izlazili proglasite za zabranjenu zonu. Pronađite novi kafić, novu pekaru, novu teretanu… Teško je, ali znajte, nova mesta donose i nova poznanstva. Ukoliko ne budete kontaktirali sa svojom bivšom, i ona će shvatiti da vam je dobro, da ste je preboleli i da krećete iz početka. A to je, priznaćete, mnogo bolje nego da vas smatra paćenikom i, ne daj bože, sažaljeva.

Sklonite sve njene fotografije i skinite s desktopa slike s poslednjeg letovanja, na kojoj se ona kezi sva onako izazovna, kakva je inače. Naravno da postoje i druge koje su tako zgodne u bikiniju. Prošetajte se po stanu i posklanjajte sve sitnice koje ste dobili od nje ili koje ste kupili zajedno. Slobodno ih bacite, jer prošlost je prošlost. Ako ih samo negde odložite, postoji mogućnost da kad-tad naiđete na njih i onda ćete morati sve iz početka. Ukoliko postoji nešto što bi trebalo da joj vratite, učinite to posredstvom zajedničkih prijatelja. Nipošto ne koristite to kao razlog da se vidite, može biti veoma bolno.

Žene često tvrde kako žele da ostanete prijatelji posle raskida. Zaboravite! Ukoliko postoje emocije s bilo koje strane, tu prijateljstva nema, posebno ako je reč o ozbiljnim emocijama. Onda prijatelje tražite negde drugde. Sigurno vam ne bi bilo prijatno da vam se vaša nova drugarica (čitajte: bivša devojka) pohvali kako je baš nedavno upoznala jednog super tipa.

Imajte na umu da tu nikakvi poroci ne pomažu. Ako pomislite da će dve ili tri čašice učiniti da se osećate rasterećenije, grešite. Kada se budete probudili, kada vam u goste bude došao jutarnji mamurluk, stvari će biti još gore. Pored toga, nema potrebe da ruinirate organizam niti da se ugojite i odete korak dalje od odvajanja neke druge devojke, možda i bolje i vrednije od svoje prethodnice. Pionirske pokušaje opijanja zamenite teretanom, bazenom, žurkama…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.