U trendu

Pred ovakvim muškarcem žene padaju kao kruške

Energija samopouzdanja je ona koja svakoga pretvara u neverovatno privlačnu osobu i u osobu za kojom će se svako okrenuti.

Svi vole samopouzdane muškarce koje ne mora biti povezano sa „debelim“ bankovnim računima ili nekim dobrim automobilom, pa čak ni sa nečijom estetikom.

1. Muškarci koji su sigurni u sebe emituju mnogo harizme i veruju u svebe. Oni kada ulaze u prostoriju donose mnogo energije koja drugima signalizira da su oni stigli. Ne ponašaju s kao osvajači nego kao poznavaoci situacija i osoba koji se nalaze u prostoriji.

2. Uvek je zaštitnički nastrojen, ali takvo ponašanje ne guši, nego je potpuno prirodno i ljudi se u njegovom društvu osećaju sigurno. Ne pribegava ogovranju, nema kratak fitilj i u svemu traži pozitivnu stranu.

3. Ne fokusira se na svoje mane i ne kuka previše. Ne igra ulogu žrtve niti ide na tu kartu. On se hrabrno nosi sa svim stvarima.

4. Dobro se oseća u svojoj koži. Ne izgleda kao fitnes model ili osobe sa Instagrama, ali shvata koliko je bitno imati fizičku aktivnost. To je i prilika da upozna nove prijatelje.

5. Emituje pozitivnu energiju tako da su slabo depresivni te se njihovi osmesi prenose na vas kao i ljubav koju imaju da vam pruže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar