Prijatelji erosa

Nema tu mnogo misterije – eros ima svoje prijatelje, one koji mu pomažu da se razgali i da se rasplamsa, ali ima i svoje neprijatelje, one koji ga guše i čine da se oseti zanemarenim.

Kada dođe do rasplamsavanja, strast je neverovatno snažno osećanje koje, nažalost, kratko traje. Možda je upravo u tome sva njena draž i zbog toga često koristimo svaki trenutak da maksimalno uživamo u seksu. Međutim, donekle možete da zaustavite vreme ukoliko naučite da uživate u manje uzbudljivim trenucima koji u vama ipak bude lepa i prijatna osećanja.

Zato je masturbiranje aktivnost koju treba ohrabrivati; ne samo što tako bolje upoznajete svoje telo već je to i jedan od načina da uživate u partnerkinim milovanjima, da je povedete u pravcu za koji znate da vam najviše prija. Sve je stvar čiste logike – oni koji doživljavaju orgazam prilikom masturbacije mnogo intenzivnije doživljavaju i proživljavaju seksualni vrhunac u toku odnosa s partnerkom. Dodajte svemu tome malo iznenađenja i improvizacije i vaš eros više neće biti zabrinut!

Ljubavi i seksu posebnu draž daje faktor iznenađenja, činjenica da na samom početku veze ne možete unapred znati kakav će biti seks s tom osobom (voli li predigru ili ne, koji su joj omiljeni položaji itd.). Kada budete stigli do kreveta, slobodno improvizujte – improvizacija je najvažniji seksualni začin.

Uvek se trudite da seksualnu energiju prenesete i na ostale oblasti života. Nema razloga da vaša seksualna energija ne bude primetna dok plešete, pišete ili slikate. Prilikom umetničkog izražavanja angažuju se i telo i um, spontano se troši energija i oseća se ogromno zadovoljstvo, podjednako snažno kao i ono koje u nama izaziva telesno uživanje. Razmislite malo – da tokom istorije čovečanstva nije bilo umetnika koji su umeli da sublimiraju svoje emocije u umetničku kreaciju, svet bi ostao uskraćen za mnoga savršena umetnička dela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.