Pripremite svoje „ljubavno gnezdašce“

Da bi se žena osećala prijatno u prostoru u kojem vi živite, potrebno je i malo taktiziranja. Zaboravite na teorije o „kreativnom neredu“ i dovedite svoj stan u red kada vas ona posećuje. Većini žena higijena je izuzetno važna. Ukoliko vidi da nema prašine i da je sve na svom mestu, biće srećna što kraj sebe ima tako savesnog i urednog muškarca. Ako ste vredni, lako možete zabeležiti ove dodatne poene. Pripremili smo nekoliko saveta i ideja zahvaljujući kojima će se vaša devojka osećati mnogo prijatnije.

Neka vam posteljina bude čista

Vaša gošća videće čaršave i jastučnice pa se potrudite da oni izgledaju lepo i, što je još važnije – da budu čisti. Na njima ne sme biti fleka, a potrudite se da mirišu na neki omekšivač.

Zabava

Poželjno je da u sobi imate televizor, DVD, CD plejer. Na taj način možete izbeći neugodnu tišinu, imaćete više tema za razgovor i njoj će biti zabavnije. Takođe, veće su šanse da će više vremena provesti u vašoj sobi, a to je upravo ono što želite, zar ne? Ne bi bilo loše da u kolekciji imate par filmova koje žene vole, ali koji nisu tipični komercijalni blago tupavi blokbasteri, već filmovi u kojima i vi možete da uživate, na primer, „Gladijator“ i „Džeri Megvajer“.

Spremite ekstra odeću

Kada govorimo o udobnosti, uvek je dobro da za svog gosta, tj. u ovom slučaju gošću, imate dodatnu majicu i šorts za spavanje. Uostalom, većina žena voli da provede noć u muškoj odeći.

Podesite osvetljenje

Sveće su idealno rešenje za romantično veče. Umesto toga, možete i da prigušite svetlo. Verovatno vam crveno svetlo zvuči kao čudan predlog, ali imajte na umu da na crvenkastoj svetlosti vaša (kao i njena) koža izgledaju zategnutije, bolje i kao da su blago osunčane.

Muzika za dobro raspoloženje

Neka vam uvek u blizini CD uređaja bude neki CD sa muzikom za stvaranje adekvatne atmosfere. Naravno, to zavisi od vašeg muzičkog ukusa, ali potrudite se da muzika bude melodična, interesantna i sa dobrim vokalima. Predlažemo grupu Massive Attack i njihov album „Mezzanine“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.