U trendu

Prva noć

Sigurno još uvek živo pamtite noć u kojoj ste, umesto strastvenog poljupca pred vašim kućnim vratima i obećanja da ćete se ubrzo ponovo videti, prvi put zaspali čvrsto zagrljeni jedno pored drugog. Mada se sa nežnošću sećate svega što se dogodilo te noći, vrlo dobro znate da nije sve proteklo kao u bajci. Kao i prvo seksualno iskustvo, i prva zajednička noć može vam doneti poneko neprijatno iznenađenje koje uvek treba prihvatiti s izvesnom dozom humora.
Zaspati u zagrljaju drage osobe zvuči veoma romantično, ali je za početak veoma neudobno. Naravno, nijedno od vas dvoje to nikada ne bi otvoreno priznalo. Činjenica je da ste u toku noći nesvesno otimali jorgan jedno drugom i da ste se probudili na suprotnim krajevima kreveta. Neka vas to ne zabrinjava, jer čovek i u snu teži da mu bude udobno. Pored toga, dobar san je preduslov za buđenje s osmehom na licu. Ako baš nikako ne možete da spavate bez direktnog fizičkog kontakta, preostaje vam nežan dodir stopala.
Ukoliko ste se posle prve zajedničke noći probudili okrenuti jedno drugom leđima, ne paničite, vaša veza nije u krizi. Naprotiv, ovakav položaj vaših tela mogao bi da znači da imate neograničeno poverenje jedno u drugo.
Nemojte se opterećivati ni fizičkim izgledom. Ako strepite da nećete najsjajnije izgledati kada se prvi put budete pogledali u oči posle zajednički provedene noći, neka vas uteši činjenica da ni ona ne izgleda ništa bolje, ili barem nije u svom najboljem izdanju. Uostalom, koga briga za detalje posle jedne tako uzbudljive noći?! Čak i ako ne pripadate onoj malobrojnoj grupi srećnika koji i ujutru izgledaju lepo i sveže, najvažnije je da jedno drugom pokažete da se volite. Seks jeste nešto intimno, poljubac je svakako nešto vrlo lično, ali deljenje postelje ili jastuka s nekom osobom predstavlja vrhunac intimnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.