Prvi sastanak

Sigurno vam se uvek iznova dešava da pri odlasku na prvi sastanak osetite nezapamćenu količinu nervoze. To se dešava čak i onim muškarcima koji su hladni i ne pokazuju svoj unutrašnji nemir. Krećete na prvi sastanak s devojkom koju ste nedavno upoznali. Možda imate i rezervisano mesto u nekom dobrom restoranu, poneli ste i cveće kao lik iz filma, ali jeste li dobro obratili pažnju na svoj fizički izgled?

Negde ste pročitali da fizički izgled nije presudan. Pa i nije, ali na prvom sastanku to pravilo ne važi u potpunosti. Ženama je, naime, fizički izgled veoma važna stvar na prvom sastanku. Sve posle toga odnosi se na to da li ćete joj svojom pričom biti dovoljno zanimljivi da bi ostala s vama do kraja večeri a i dalje od toga. Devojke nisu baš veliki ljubitelji preterano mišićavih tipova. Mršavija konstitucija s definisanim telom uvek dobro prolazi. Možda to ima veze s drevnim vremenima, kada su muškarci bili lovci, pa je fleksibilnost njihovog tela ujedno ukazivala i na njihovu veštinu i efikasnost. Stoga je bolje da od sebe ne pravite nabildovane skulpture koje neće umeti da se snađu u lovu.

E, sad, što se tiče oblačenja, tu stvari stoje ovako: najvažnije je da se osećate prijatno u onome što ste obukli na prvi sastanak. Nema razloga da budete nervozni i zbog kravate koja vas steže. Trudite se da ništa ne bude preterano glamurozno, ali neka bude u stilu koji će vas izdvojiti iz grupe prosečnih momaka koji prolaze oko nje.

Kada se budete susreli s njom, trudite se da joj uhvatite pogled. Nipošto ne gledajte u pod! Čak i ako ste najstidljiviji čovek na svetu, skupite hrabrost i gledajte je u oči. Postoji još jedna stvar koja može da vam bude od pomoći tom prilikom, posebno ako je u pitanju sastanak preko dana – naočare. One blokiraju pogled. Ukoliko nosite naočare s dioptrijom, a želite da izbegnete njen pogled u nekom trenutku, jednostavno se pretvarajte da brišete stakla. Dobijate na vremenu i dobijate priliku da pri tom bacite pogled na nju kako biste utvrdili kakvi će biti dalji rezultati. Ako ne uspete iz prve, pokušajte ponovo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.