Recept za uspešnu vezu

Seksualna privlačnost i strast najizraženije su na početku veze; partnerima tada nije potrebna mašta da bi uživali u seksu. S vremenom, međutim, osećanje prijatnog uzbuđenja i golicanja u stomaku kada ugledate jedno drugo počinje da bledi i ponekad je potrebno probuditi već pomalo uspavani libido. Da li je za to dovoljna blaga promena u pristupu, ili treba primeniti neke revolucionarne ideje?
U seksu nema velikih i malih sloboda – najbitnije je da oboje to zaista želite, da pustite mašti na volju, budete radoznali i ne plašite se istraživanja novih prostora, poza ili situacija. Pošto ste sami zamesili i pojeli mnoštvo voćnih torti, sada žudite za tortom s bogatim i slasnim čokoladnim prelivom. Ipak, da bi vam ta promena zaista prijala, ne možete bez osnovnih sastojaka.
Na prvom mestu su želje. Želja obogaćuje ukus svakog kolača. Ona se ogleda u sitnim erotskim signalima koje jedno drugom šaljete. Za njih nisu potrebne reči, dovoljan je jedan zagonetan pogled ili osmeh, nežan dodir, egzotičan miris… Zatim vam je potrebna intimnost! Ona postoji u jednoj vezi onda kada partneri imaju neograničeno poverenje jedno u drugo i kada se uzajamno duboko poštuju.
U takvoj vezi partner nikada ne strahuje od toga da će druga strana osuditi njegovo ponašanje ili odbiti pokušaje da joj se približi. Veze koje se baziraju samo na seksualnoj privlačnosti, bez trunke intimnosti, ostavljaju gorak ukus u ustima i pre ili kasnije – propadaju. Da vam se to ne bi dogodilo, pažljivo se služite sastojcima koji obogaćuju vaš ljubavni život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.