Romantični bez para

Situacija nije naivna. Otvorili ste svoj novčanik, pretresli sve kasice prasice i štekove u kojima čuvate zalihe novca i sa velikim žaljenjem morate da konstatujete naglas kako su svi vaši izvori novca jednostavno isparili ili presušili. Nemate dovoljno, a želite da izađete u njenom društvu. Nije nemoguće pronaći situacije koje će učiniti da se oboje osećate lepo, a da vas to pri tom ništa ne košta.

Šetnja, staro dobro protezanje nogu, može da bude veoma zabavna. Prošetajte se s njom i budite romantični. Zvezde, mesec i ostali romantični lampioni, uz nežan zagrljaj i toplinu koju joj nudite, odneće pobedu nad bilo kojim obedom u skupocenom restoranu; da i ne govorimo o zalascima i izlascima sunca u nekoj romantičnoj busiji za uživanje u tom prizoru.

Zastanete, pogledate i nastavite sa šetnjom i pričama koje vam prijaju i kraja nemaju. Biće vam tako zabavno i prijatno da ćete to sigurno želeti da ponovite čak i ako budete imali dovoljno novca. Ukoliko ste ipak zimogrožljivi, možete da isplanirate popodne u, recimo, javnoj čitaonici. Kad je već iznenadite i namamite na takvo mesto, ubedite je da ste bili u pravu, posebno ako ste oboje romantične prirode.

Tragajte za mestom na koje biste rado otputovali zajedno, svojom zajedničkom pesmom, tražite teme koje vas oboje interesuju, birajte knjige jedno drugom. Toliko je toga, a tako malo vremena… Budite vešt kuvar, pa iznenadite svoju partnerku. To nije teško. Uključite maštu i od stvarčica koje nađete u frižideru pripremite joj večeru koju neće zaboraviti. Još nešto za kod kuće: napravite banju u svom kupatilu. Mirišljave soli i ulja, travke, biljčice i ulja za masažu biće od izuzetne pomoći za stvaranje uzbudljivog štimunga, pa i erotskog naboja. Posle toga, ponovo možete u šetnju…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.