U trendu

Seks i greške (2)

U poslednje vreme ima žena koje se žale da im muškarci predlažu seks utroje. Da li to može da bude dobra ideja? Može, ako se žena složi iz pravih razloga. Međutim, žene se previše često slažu s mnogim stvarima samo zato što osećaju snažan pritisak od strane svojih muškaraca. Ishod u takvim slučajevima obično bude ravan debaklu. Čak i najsamouverenijim osobama teško pada da vide osobu koju vole kako vodi ljubav s nekim drugim. Ako je ona oduvek maštala o tome, ili je uzbuđuje ideja da ispuni vašu fantaziju, onda vredi razmisliti o tome. Važno je temeljno porazgovarati o celoj situaciji – što detaljnije sagledate ideju, veća je verovatnoća da će sve proteći glatko.

Imajte na umu da je dobra strana svađanja to što ponekad posle toga sledi vruća seks sesija. Međutim, neki parovi i to umeju da dovedu do ekstrema. Pošto urlanje i vrištanje ubrzavaju cirkulaciju, mogu da posluže kao neka vrsta predigre. Kad god par usijanih glava poželi da raspali vatru strasti, započne svađu i – „igre“ mogu da počnu. S vremenom, ta navika može da oslabi osećanje bliskosti između njih dvoje.

Šta treba uraditi? Zamenite svađe aktivnostima koje će imati isto tako podsticajno dejstvo, ali koje nisu u toj meri stresne. Upustite se u rizične akcije. Priuštite sebi seks trenutke na javnim mestima ili dopustite sebi malo veselog egzibicionizma. Ovi eksperimenti zadovoljiće vaš žestok temperament, a neće narušiti strast i ljubav među vama. Bilo bi dobro i da budete dobro informisani o svemu što se tiče seksualnih igara kako bi vaš nivo seksualnog obrazovanja bio izjednačen s partnerkinim.

U svakom slučaju, glupo je da se podsvesno takmičite s njom u seksualnim nestašlucima, kad je i za nju i za vas bolje da zajedno uživate u njima – to je poenta krevetskih akcija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.