Šta je to u njoj

Žene uopšte nisu tako verne svojim partnerima kao što muškarci misle – s mnogih strana vreba opasnost moguće prevare, a nekad davno, u srećna vremena, smatralo se da je muškarac genetski predodređen da vara i zaboravljalo se da je u to švrljanje morao sa osobom suprotnog pola, dakle, ženom. Ovaj muški model ponašanja bio je povezan sa mehanizmom produženja vrste i bilo je prirodno da se muškarci ponašaju u skladu sa njim.

Međutim, ne lezi vraže, od nastanka ove teorije pa do naših dana, nauka, a bogami i žene, prešle su dug put, pa je potpuno jasno da prevara nije samo muška privilegija. Sasvim je očigledno da žene, ništa manje nego muškarci, vole seks. One se samo po prirodi svog osetljivog ženskog bića bolje osećaju kada inicijativu preuzme muškarac, ali, ruku na srce, sve je veći broj žena koje sve kraće čekaju na njegov poziv. Daljim izvođenjem dokaza za tvrdnju da su žene sklone prevari dolazimo do pitanja da li su žene sposobne za laž. Jesu, nema sumnje. Ako je zbog vas ostavila svog bivšeg dugogodišnjeg momka, zašto ne bi nastavila tim putem i još koji put odlepršala na visokim potpeticama u nečije udobnije krilo?

Radno mesto je pravi izvor seksualnih impulsa. Tu važi sledeće pravilo: što je ženina karijera uspešnija, rastu šanse da vas prevari. Šanse se povećavaju i kad posao zahteva izuzetan psihički napor. Kada je reč o prevari, jedna od razlika između muškaraca i žena jeste ta što žene varaju uglavnom kada nisu zadovoljne svojim brakom. Za razliku od njih, muškarci ne moraju da traže utehu u tuđem naručju. Oni lako varaju i kad su u braku u kome se ispunjavaju sva njihova očekivanja, kada imaju idealne odnose i kada su zaista srećni.

Možda je to zbog toga što muškarci ne vole da razmišljaju o tome hoće li biti gore, već koriste priliku kad god im se ukaže – neki muškarci, naravno, a ne svi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.